15 september 2013

RESAN HIT

Containern med allt e nu packad och lastas på. Den 23 oktober får vi tidigast se allt igen. 



Hejdå Sverige, sista tidiga morgonpromenaden. Gud då att man skall vara så sentimental kring allt. 


Många väskor. Efter tredje incheckade väskan säger den otroligt buttra inchecknings damen att hon visst glömt sätta på priority på väskorna så att de kommer först, så då är det ju ingen idé att göra de på de sista tre heller...


Uppgradering till business efter lite sjuksköterskeinsatser på flyget då två passagerare kollapsat. En flaska champagne fick jag också som tack. 


Hong Kong nu skall vi lära känna dig. Hittills känns det så bra. 

Redan på flygplatsen kom det fram en man som bott här med sin fästmö sedan juni, han såg nog att vi såg lite vilsna ut med alla våra väskor. Efter lite samtal och nummerväxling har vi kanske ordnat vår första middag med nya "locals". Kul, verkar lätt att hitta nya att lära känna här. Vi är nyförälskat svärmande för staden känner vi. Men ja vi får se hur det känns efter några veckor. Lika bra hoppas vi. 

Ikväll, efter vi kom fram till vår tillfälliga lägenhet vi skall bo i i ca 6 veckor, har vi vart ute på stan en sväng men ganska slitna efter resan som vi var blev det (ja det är faktiskt sant) kinesiska ölet Tsing Tao och var sin pizza. Imorgon fortsätter dock vårt hälsosamma liv. 


Godnatt säger jag och T som somnat för länge sedan i soffan till Indiana Jones. 


Inga kommentarer:

 
Way out Asia © 2013.

Design by The Blog Boat