26 september 2013

JAG HAR ANNONSERAT...

...efter nya vänner på internet!!! och fick faktiskt svar efter bara en liten timma. Så igår hade jag bestämt lunchträff med en tysk tjej på Kowloon sidan, alltså den sidan av HK som tillhör fastlandet. Skööönt att få prata lite engelska, man vill ju bara slänga sig in i det och inte snubbla så mycket på tungan som det blir när man inte pratar regelbundet. Bahar heter tjejen och är 34 år. Bor tillsammans med sin man i New Terretories (genomgång av HK geografi kanske kan bli ett inlägg i sig), det vill säga en bit in mot fastlandet närmare gränsen till Kina. De har bott här i 1,5 år och precis bestämt sig för att stanna ytterligare 2,5 år. Trots att vi bor en bit ifrån varandra kommer vi nog ses mer. Hon var hur härlig som helst. 


Utsikten mot HK island från Kowloonsidan


Bahar och moi 


Avenue of the stars



HK





Några söta skolungdomar som hade i skoluppgift att fråga engelsktalande personer på gatan typ 40 olika frågor om HK och skriva ner alla svar. 



Det tillhör inte ovanligheterna att man ser nygifta par spatsera runt på gatorna i full bröllopsutstyrsel och ta kort efter kort med hela bröllopsföljet i släptåg


Men fina är de iallafall


2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen kan man kommentera! Längtar att skypa med er!
Puss Emelie

Anonym sa...

Så roligt att få ta del av ert liv här! Grymt imponerande att se. /Marcus

 
Way out Asia © 2013.

Design by The Blog Boat