22 november 2013

LA PAMPA

Så skulle vi återigen spontanutgå på restaurang ikväll och ja, lyckan blev knappast större än på det portugisiska skönsjungande stället för några veckor sedan. Denna gången blev det ett argentinskt steakhouse, La Pampa. Visst låter Provolenta Cheese with Olive Oil and Herbs gott? Och Empanadas con Carne? Det skulle vara förrätten och detta fick vi in...

Två halva kattmatspiroger tillsammans med två deciliter smält pizzaost med torkad oregano på toppen och en halv pizzasalladsoliv. Jag försökte tappert trycka i mig osten men herregud, det var som att man skrapat av osten på fyra pizzor, micrat det igen, stänkt på med oregano, en droppe olivolja och tadaa! En alldeles egen unik rätt värd 95kr. 

Gott kött men helt utan finess. jag menar, kolla salladsbladet och den torra créme fraîchen i skålen, man måste kunna bättre än så om man tar betalt 300kr för en varmrätt. Nej hit kommer vi med all sannolikhet inte tillbaka. 



Imon skall vi upp tidigt för att samtidigt gå till gymmet på PT date kl 9. T med sin PT som egentligen är specialiserad på parkour och jag till min som är kickboxnings tränare! det skall vi köra imon, jag är himla pepp!!

Inga kommentarer:

 
Way out Asia © 2013.

Design by The Blog Boat