20 november 2013

HEMLAGAT

ÄNTLIGEN har vi ett kök som går att laga mat i. Vi som verkligen älskar att laga mat har under de första två månaderna här endast lyckats slänga ihop färdiglagad tomatsås, pasta och torr kyckling. Annars har det blivit restaurang eller home delivery. Det kan låta lyxigt, men faktum är att hemlagat i stort sätt alltid är godare än take away. Det är som att ju längre tid maten tagit att laga, och ju mer omsorg man lagt på att laga den, desto godare blir den... Kanske inte alla håller med som sliter vid spisen varje kväll, men det är faktiskt LYX att få hemlagad mat varje dag. Man vet precis vad man stoppar i sig och kan välja de produkter man vill äta. Jag har i stort sätt ingen aning om vart köttet eller grönsakerna kommer ifrån som är thaicurryn eller vietnamese risrullen, vilket inte känns helt ok. 


Första middagen blev gnocchi med spenat, bacon, pinjenötter och svamp. GOTT!


Inga kommentarer:

 
Way out Asia © 2013.

Design by The Blog Boat